Nitrogen Danmark formidler gasser i hele Europa. 

Holdet bag Nitrogen Danmark har mere end 15års erfaring indenfor gasbranchen. I dag har firmaet 3 afdelinger med hovedkontor i Avedøre Holmen, lager i Holdbæk og vores Jyllands afd. i  Hobro.

Det er dog ikke kun i Danmark, vi sælger gasser til industrier, lige fra sundhedssektoren til jern- og maskinindustrien i hele Europa. 

Firmaet har været i hastig vækst lige siden og er i dag førende nitrogen leverandør i restaurationsbranchen, skønhedskliniker, cryosauna kliniker, film og Tv-produktion, events, folkeskoler, og gymnasier i hele Danmark. 

Nitrogen Danmark har kunder fra mange forskellige brancher, da nitrogen indgår i mange forskellige produktionsformer hver dag i Danmark. 

Gas spiller en vigtig rolle i mange industrielle processer. Indenfor f.eks. metallurgi, kemi, levnedsmidler, energi, miljø, elektronik, medicin, transport, samt forskning og udvikling.

Vores vision er at være kundernes foretrukne gasleverandør/samarbejdspartner. Samt udvide vores ekspertise til flere områder, skabe langsigtet vækst, og bidrage til et bæredygtigt samfund med fokus på kvalitet, sikkerhed og miljø. 

 

Har du brug for flydende nitrogen, tøris eller har spørgsmål så ring til os på tlf: +4553347652 eller skriv til os på Info@nitrogendanmark.dk