Industrier

Offentliggørelse af banebrydende partnerskab mellem Nitrogen Danmark ApS og DanClan Biotech

Seneste nyheder

Offentliggørelse af banebrydende partnerskab mellem Nitrogen Danmark ApS og DanClan Biotech

Nyhed: Nitrogen Danmark introducerer revolutionerende cryogenisk teknologi i Europa

Vi er stolte over at kunne offentliggøre vores nye strategiske partnerskab med den kinesiske biotekvirksomhed DanClan Biotech. Dette samarbejde bringer avanceret cryogenisk opbevaringsteknologi til Europa, hvilket markant forbedrer kapaciteten, sikkerheden og anvendelsen af flydende nitrogen inden for forsknings- og sundhedssektoren.

Revolutionerende teknologi

Den eksklusive aftale mellem Nitrogen Danmark og DanClan Biotech giver os eneret til at distribuere DanClans innovative cryogeniske teknologier og produkter i Danmark og Europa. Dette inkluderer avancerde opbevaringstanke og intelligente overvågningssystemer, som sikrer præcis, kontrolleret og sikker opbevaring af biologiske prøver. Partnerskabet markerer en milepæl inden for cryogenisk opbevaring og overvågningsteknologier, som vil have store betydning på tværs af flere industrier.

”Med den teknologiske udvikling ser vi en markant stigning i brugen af flydende nitrogen på tværs af sektorer, ” siger Said Fakhri, direktør og partner hos Nitrogen Danmark ApS. ”Fra biobanker, hospitaler og forskningsinstitutioner til fødevareindustrien spiller nitrogen en afgørende rolle. Vores nye samarbejde gør os i stand til at levere mere avancerede og konkurrencedygtige løsninger til vores kunder.”

Innovative overvågningssystemer

Fra vores hovedkontor på Industriholmen i Hvidovre er vi i stand til at udvikle innovative og pålidelige løsninger, der kan optimere kundernes driftseffektivitet. DanClan Biotech, med base i Chengdu, Kina, er globalt anerkendt for sine banebrydende cryogene opbevaringsteknologier og IoT-løsninger til Life Science. Sammen med DanClan sigter vi mod at sætte nye standarder for opbevaringsteknologier i Europa.

Målet med samarbejdet med DanClan Biotech er at integrere avancerede overvågningsteknologier og sikre opbevaringsløsninger, der kan sætte nye standarder for cryogenisk opbevaring i Europa. Samtidig har vi også en fælles målsætning om at udvikle nye cryogen-produkter ved at dele viden og ressourcer.

Fordele for flere industrier

Denne avancerede teknologi vil ikke kun gavne biobanker, sundhedssektoren, men også fødevareindustrien, biotekvirksomheder og andre sektorer, der kræver pålidelig og sikker opbevaring ved ekstremt lave temperaturer. Ved at bringe denne teknologi til Europa, sikrer vi, at flere industrier kan drage fordel af forbedret kapacitet og sikkerhed i deres opbevaringsprocesser.

Vi ser frem til at dele flere opdateringer om vores spændende samarbejde og hvordan det vil revolutionere cryogenisk teknologi i Europa.

Følg os på sociale medier for at få de seneste nyheder og opdateringer:

For mere information, besøg vores hjemmeside: www.nitrogendanmark.dk

#CryogeniskTeknologi #NitrogenDanmark #Innovation #Sundhed #Forskning #Fødevarer #Biobank #Spermbank #Fertilitetsklinikker #FlydendeNitrogen #Biotech #NitrogenStorage #LifeScience

Andre nyheder

Hvad er tøris?

Tøris, også kendt som fast kuldioxid (CO2), er en bemærkelsesværdig form for kuldioxid, som adskiller sig markant fra CO2 i gasform, som vi normalt indånder.

Hvad er nitrogen?

Nitrogen er naturens uundværlige element  Nitrogen er et kemisk grundstof med atomnummer 7 og det kemiske symbol N. Det udgør omkring 78% af vores atmosfære