Nitrogen Danmark ApS tilbyder levering og genfyldsaftale af flydende nitrogen til hele Danmark, samt salg af cryo-beholdere og andet udstyr til hingste og tyrestationer, stutterier, landmænd og dyrlæger der opbevarer sædstrå til reproduktion.

Har du en sædspand stående og ønsker sikkerhed og ro i maven for at den ikke går tør for flydende nitrogen. Så kontakt Nitrogen Danmark ApS for et uforpligtende tilbud på fast levering af flydende nitrogen. Vi køre i hele Danmark og kan leverer når det passer dig. De fleste af vores kunder for genfyldt deres beholdere hver 4-6-8 uge. Når du har indgået en genfyldsaftale med os, går det hele automatisk. Mangler du en ny sædspand eller andet udstyr- så tag kontakt til os, vi råder over et stort udvalg af cryo-udstyr.

I dag servicere i dag over 50 steder i Danmark med vores genfyldsaftale til stor glæde for vores kunder. Ønsker man selv at afhente den flydende nitrogen ved en af vores 3 afdelinger i Danmark er det bare at ringe til os og aftal nærmere. Står du akut og mangler flydende nitrogen i weekenden eller om aftenen- Ring og vi finder en løsning!

Har du brug for at leje en cryo-beholder til fragt af sædstrå i en kortere periode, så tryk på linket: https://www.nitrogendanmark.dk/product/14-l-cryobeholder-med-6-kanister/

Lej vores 14 liters flydende nitrogen sædspand

Cryo-beholder, kryo, flydende nitrogen, sædstrå, hastelevering.